Pepene rosu murat
Se mai intampla sa nimeresc cate un pepene rosu cu coaja groasa. Candva eram dezamagita, pentru ca aruncam mai mult de jumatate din greutatea pepenelui, sub forma cojilor groase.
Dezamagirea a ramas in trecut, de cand am invatat sa valorific si cojile groase de pepene.
Pe cat de simplu e procesul, pe atat de delicios e rezultatul!
Ingrediente:
* coji de pepene rosu
* 1 frunza de dafin
* seminte de marar (sau marar proaspat)
* usturoi
* ardei iute (optional)
* sare de Himalaya
* apa plata
Tai miezul de pepene, lasand putin si pe coji
Curat coaja verde, care e tare si oricum nu se mureaza
Tai bucatele si pun intr-un borcan, in care am pus o frunza de dafin, seminte de marar si cativa catei de usturoi taiati in 4
Pun deasupra 1 lingura de sare de Himalaya
Umplu borcanul cu apa plata
Am pus si un borcan cu ardei iute, pentru prima oara
Coltul meu cu muraturi are acum 2 achizitii noi
In 2-3 zile, pepenele s-a murat
Yummy!
Se mai intampla sa nimeresc cate un pepene rosu cu coaja groasa. Candva eram dezamagita, pentru ca aruncam mai mult de jumatate din greutatea pepenelui, sub forma cojilor groase.
Dezamagirea a ramas in trecut, de cand am invatat sa valorific si cojile groase de pepene.
Pe cat de simplu e procesul, pe atat de delicios e rezultatul!
Ingrediente:
* coji de pepene rosu
* 1 frunza de dafin
* seminte de marar (sau marar proaspat)
* usturoi
* ardei iute (optional)
* sare de Himalaya
* apa plata
Tai miezul de pepene, lasand putin si pe coji
Curat coaja verde, care e tare si oricum nu se mureaza
Tai bucatele si pun intr-un borcan, in care am pus o frunza de dafin, seminte de marar si cativa catei de usturoi taiati in 4
Pun deasupra 1 lingura de sare de Himalaya
Umplu borcanul cu apa plata
Am pus si un borcan cu ardei iute, pentru prima oara
Coltul meu cu muraturi are acum 2 achizitii noi
In 2-3 zile, pepenele s-a murat
Yummy!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu