Orez fals cu dovlecei si maioneza
Orezul cu maioneza e o specialitate japoneza. Nu am mancat niciodata, dar mi s-a parut interesanta ideea. Dar si mai interesant mi s-a parut sa incerc reteta in varianta raw.
Oricum aveam maioneza ramasa de la salata de "boeuf" raw si trebuia sa-i gasesc o companie potrivita. Am realizat in cateva minute o mancare simpla, sanatoasa si raw.
Ingrediente:
* conopida
* dovlecei
* rosie pt ornat
* maioneza preferata (a mea a fost maioneza de tofu)
Am pus conopida in chopper si am transformat-o in orez fals.
Am adaugat niste dovlecei rasi pe razatoarea mare
Am pus maioneza (facuta din tofu, sare neagra -pt gustul de ou-, turmeric si zeama de lamaie)
Am amestecat
Am transportat pe o farfurie si am ornat cu felii de rosii
Preparata in 10 minute, savurata cu incantare, multumit bucatariei japoneze pentru ideea orezului cu maioneza. Yum!
Orezul cu maioneza e o specialitate japoneza. Nu am mancat niciodata, dar mi s-a parut interesanta ideea. Dar si mai interesant mi s-a parut sa incerc reteta in varianta raw.
Oricum aveam maioneza ramasa de la salata de "boeuf" raw si trebuia sa-i gasesc o companie potrivita. Am realizat in cateva minute o mancare simpla, sanatoasa si raw.
Ingrediente:
* conopida
* dovlecei
* rosie pt ornat
* maioneza preferata (a mea a fost maioneza de tofu)
Am pus conopida in chopper si am transformat-o in orez fals.
Am adaugat niste dovlecei rasi pe razatoarea mare
Am pus maioneza (facuta din tofu, sare neagra -pt gustul de ou-, turmeric si zeama de lamaie)
Am amestecat
Am transportat pe o farfurie si am ornat cu felii de rosii
Preparata in 10 minute, savurata cu incantare, multumit bucatariei japoneze pentru ideea orezului cu maioneza. Yum!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu