Salata lui Mos Craciun
In spiritul sarbatorilor de iarna, salata vegan-traditionala trebuie sa aiba o tematica adecvata. Inspirata de niste poze dragalase, am incercat o altfel de decorare.
Ingrediente:
pentru salata:
* mazare decongelata
* porumb decongelat
* morcov din storcator
* nuci
* capere
* muraturi (castraveti, gulie, conopida, sfecla rosie)
* mustar
pentru maioneza:
* tofu
* ulei de masline
* sare neagra
* zeama de lime
pentru ornat
* masline
* caju
* morcov murat
Am amestecat toate ingredientele pentru salata, nucile fiind inmuiate peste noapte, scurse, clatite si date prin robot.
Am facut maioneza tot in robot, a iesit tare fina si cremoasa.
Am pus o parte din maioneza in compozitie, iar cu restul am imbracat salata.
Am ornat-o cu pinguini dragalasi.
Craciun vegan fericit!
In spiritul sarbatorilor de iarna, salata vegan-traditionala trebuie sa aiba o tematica adecvata. Inspirata de niste poze dragalase, am incercat o altfel de decorare.
Ingrediente:
pentru salata:
* mazare decongelata
* porumb decongelat
* morcov din storcator
* nuci
* capere
* muraturi (castraveti, gulie, conopida, sfecla rosie)
* mustar
pentru maioneza:
* tofu
* ulei de masline
* sare neagra
* zeama de lime
pentru ornat
* masline
* caju
* morcov murat
Am amestecat toate ingredientele pentru salata, nucile fiind inmuiate peste noapte, scurse, clatite si date prin robot.
Am facut maioneza tot in robot, a iesit tare fina si cremoasa.
Am pus o parte din maioneza in compozitie, iar cu restul am imbracat salata.
Am ornat-o cu pinguini dragalasi.
Craciun vegan fericit!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu