5 apr. 2015

Inghetata de morcov

Inghetata de morcov

A fost una din zilele alea cand la intrebarea "Ce suc vrei? De portocale? De mere? De struguri?" , toti au raspuns "De morcovi!". Si uite-asa s-a adunat un bol mare de pulpa de morcov mestecata de storcator. Am pus o parte la o supa, o parte am amestecat-o in mancarea cainilor, si ce ramasese, ma gandeam sa pun la congelator.

Dar pentru ca aveam in frigider 2 nuci de cocos golite de apa, a caror pulpa voiam s-o pun la o inghetata, ce mi-a trecut subit prin minte? Exact! Sa pun si pulpa de morcov in inghetata!


Ingrediente:

* nuca de cocos

* pulpa de morcovi

* sirop de catina


Am pus in blender pulpa de la 2 nuci de cocos cu putina apa plata





si am blenduit, cu sirop de catina





pana s-a transformat intr-un lapte gros





Am adaugat si pulpa de morcov, ramasa de la sucul de morcovi





si am blenduit pana s-a incorporat bine morcovul in laptele de cocos





Am pus in formele de inghetata si le-am dat la congelator





Inghetata de morcovi arata minunat,





are consistenta perfecta a inghetatei pe bat,





e muscabila,





e inca un raspuns la intrebarea "Ce sa mai facem cu pulpa de morcov ramasa de la suc?" ... si sa va spun un secret? E mega-delicioasa!









4 comentarii:

  1. Mmmm. Abia aștept să încerc rețeta!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca nu-ti place catina, poti folosi indulcitorul tau preferat. Sigur o sa-ti placa, e o experienta noua...

      Ștergere
  2. De unde ai cumparat nuca de cocos tanara?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se pare ca in Romania se gaseste young coconut la Metro Baneasa, la Metro Pallady, la Mega Image Floreasca... asta am citit eu pe net :)

      Ștergere