Cartofi dulci umpluti cu fasole
Cand am vazut prima oara un cartof copt (alb) umplut cu fasole (alba, in sos de rosii si sigur din conserva), eram in zbor spre Londra. Mi-a venit sa rad: cartof cu fasole??? Dar cum parea sa fie singura optiune vegana in meniul pt mic dejun, m-am infipt in el si... am ramas fara cuvinte! Un deliciu! Am avut un mic dejun la inaltime, si la propriu si la figurat.
Astazi am incercat varianta mea, cu cartofi dulci si fasole fiarta de mine.
Ingrediente:
* cartofi dulci, fierti
* fasole fiarta
* mujdei de usturoi
* pasta de tahini
Cartofii fierti si raciti, i-am taiat pe lungime, in jumatati. Am mesterit cate o gaura lunga pe fiecare jumatate de cartof
apoi am mascat gaurile cu fasole fiarta,
in care amestecasem mujdei de usturoi (la unii cartofi) si tahini (la altii)
Nici nu mai spun ca am uitat cu totii de tacamuri si am mancat cu mainile. Cu coaja cu tot! (Cartofii, nu mainile!)
Cand am vazut prima oara un cartof copt (alb) umplut cu fasole (alba, in sos de rosii si sigur din conserva), eram in zbor spre Londra. Mi-a venit sa rad: cartof cu fasole??? Dar cum parea sa fie singura optiune vegana in meniul pt mic dejun, m-am infipt in el si... am ramas fara cuvinte! Un deliciu! Am avut un mic dejun la inaltime, si la propriu si la figurat.
Astazi am incercat varianta mea, cu cartofi dulci si fasole fiarta de mine.
Ingrediente:
* cartofi dulci, fierti
* fasole fiarta
* mujdei de usturoi
* pasta de tahini
Cartofii fierti si raciti, i-am taiat pe lungime, in jumatati. Am mesterit cate o gaura lunga pe fiecare jumatate de cartof
apoi am mascat gaurile cu fasole fiarta,
in care amestecasem mujdei de usturoi (la unii cartofi) si tahini (la altii)
Nici nu mai spun ca am uitat cu totii de tacamuri si am mancat cu mainile. Cu coaja cu tot! (Cartofii, nu mainile!)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu