Chiftelute de morcov
Eterna poveste cu pulpa de legume din storcator... Astazi sucul de legume a fost din morcov, sfecla rosie si ardei gras verde. Astea semanau suspect de mult cu niste ingrediente de baza pentru chiftelute, asa ca le-am facut pe plac.
Ingrediente:
* morcovi, 6
* sfecla rosie, 1
* ardei gras verde, 1
* ceapa rosie, 3
* patrunjel, leustean si marar
* seminte de in, macinate, 5 linguri
* sare de Himalaya
* piper
* boia de ardei dulce
* ienibahar
Pulpa de morcov, sfecla si ardei gras
am linistit-o intr-un bol mare
si am amestecat-o cu celelalte ingrediente.
Am format chiftelute plate, si o parte dintre ele le-am prajit in ulei,
o parte le-am copt pe tabla de copt.
Le-am servit cu piure de cartofi, ceapa verde si rosii murate.
Pe cat de usor au fost de facut, pe atat de delicios a fost pranzul!
Eterna poveste cu pulpa de legume din storcator... Astazi sucul de legume a fost din morcov, sfecla rosie si ardei gras verde. Astea semanau suspect de mult cu niste ingrediente de baza pentru chiftelute, asa ca le-am facut pe plac.
Ingrediente:
* morcovi, 6
* sfecla rosie, 1
* ardei gras verde, 1
* ceapa rosie, 3
* patrunjel, leustean si marar
* seminte de in, macinate, 5 linguri
* sare de Himalaya
* piper
* boia de ardei dulce
* ienibahar
Pulpa de morcov, sfecla si ardei gras
am linistit-o intr-un bol mare
si am amestecat-o cu celelalte ingrediente.
Am format chiftelute plate, si o parte dintre ele le-am prajit in ulei,
o parte le-am copt pe tabla de copt.
Le-am servit cu piure de cartofi, ceapa verde si rosii murate.
Pe cat de usor au fost de facut, pe atat de delicios a fost pranzul!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu