2 aug. 2016

Salata vegana "de boeuf" cu maioneza de unt de alune

Salata "de boeuf" cu peanut butter


Cand am incercat maioneza asta inedita, si am gustat amestecul de peanut butter cu mustar si zeama de lime, am fost nespus de incantata. Si m-am gandit (a nu stiu cata oara!) ca indiferent cate combinatii originale am experimentat in 14 ani de veganism, tot mai sunt multe altele de descoperit si chiar de inventat.


Ingrediente:

pt salata:

* legume congelate: mazare, morcov, fasole verde, porumb

* ciuperci marinate

* masline

* castraveciori la otet

pt maioneza:

* unt de alune, 2 linguri

* mustar, 1 lingura

* zeama de lime


Intr-un bol incapator, am frecat cu insistenta untul de alune cu mustarul si zeama de lime,





pana am obtinut "maioneza" asta cremoasa





Am adaugat toate ingredientele pt salata - legumele decongelate, ciupercile marinate din seara precedenta, castraveciorii taiati cubulete si maslinele feliate si le-am amestecat cu maioneza





Cea mai gustoasa salata "de boeuf"!




Si cea mai "proteinoasa"! ;)



   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu